fbpx
 

Oli d’oliva picant amb alls i pera

Oli d’oliva picant amb alls i pera

Oli d’oliva picant amb alls i DOP Pera de Lleida 

Ingredients

– 2 peres blanquilles DOP Pera de Lleida

– 1 cabeça d’all

– 1-3 bitxos (al gust)

– 500 ml d’oli d’oliva verge extra

Preparació

Separar individualment els grans d’all i aixafar-los una mica però sense arribar a pelar-los. Netejar i tallar la pera a daus. Escalfar l’oli en una paella a foc lent juntament amb la pera, els alls i els bitxos. Quan l’oli estigui a punt de bullir, retirar-lo del foc i deixar-lo infusionar fins que es refredi completament. Un cop s’hagi refredat, colar-lo i reservar-lo en un pot de vidre. Ja el tens preparat per donar un toc picant als teus plats!



Aquest poble
és la pera

Edenia,
la websèrie

SPOT
DOP Pera de Lleida