07 febr. Ous durs farcits de formatge blau i pera
Publicat a 13:05h
a
Ous farcits de formatge blau i DOP Pera de Lleida
Ingredients
– 1 pera blanquilla DOP Pera de Lleida
2 ous
– 25g formatge blau
– 2 nous
Preparació
- Per preparar els ous durs; escalfar aigua en una olla. Quan comenci a bullir, introduir els ous, a partir d’aquí, calcular 10 minuts. Posteriorment, refrescar-los sota el raig d’aigua de l’aixeta o aigua freda per aturar-ne la cocció.
- Un cop cuits i freds, pelar els ous.
- Fer un tall a la part superior de l’ou, i amb l’ajuda d’una cullereta, retirar-ne el rovell i reservar.
- Netejar i tallar la pera a daus petits.
- Picar les nous a trossos petits.
- En un bol, barrejar el rovell amb el formatge blau i aixafar amb l’ajuda d’una forquilla.
- Afegir els daus de pera i les nous i remenar-ho tot.
- Farcir els ous amb la barreja i tapar amb la part de dalt de l’ou reservada.
- Reservar en nevera fins al moment de servir.