fbpx
 

Ous farcits de salmó i pera

Ous farcits de salmó i pera

Ous farcits de salmó i DOP Pera de Lleida

Ingredients

– ½ pera llimonera DOP de Lleida

– 1 ou

– Vinagre

– Sal

– 25g salmó fumat

– 1 cullerada de maonesa

– Anet fresc

– Freses de salmó (huevas)

Preparació

Coure l’ou amb closca en un cassó amb aigua bullent amb un raig de vinagre i sal durant 12 minuts. Una vegada cuit, refredar l’ou en aigua freda i pelar. Fer un tall a la part superior de l’ou i treure el rovell amb l’ajuda d’una cullereta. Netejar, pelar i tallar la pera a daus petits. Tallar el salmó a trossets petits i barrejar amb la pera, el rovell de l’ou, l’anet i la maonesa. Afegir sal al gust. Un cop tinguem la barreja, farcir l’ou i decorar amb les freses de salmó o dauets de salmó. Servir al moment o reservar a la nevera.



Aquest poble
és la pera

Edenia,
la websèrie

SPOT
DOP Pera de Lleida