03 ag. Pa de pessic de cacau i DOP Pera de Lleida
Pa de pessic de cacau i DOP Pera de Lleida
Ingredients
– 1DOP Pera conference de Lleida
– 6 ous
– 275g de farina
– 25g de cacau en pols
– 300g de sucre
– 1 sobre de llevat
Preparació
Remenar (a mà o amb batedor elèctric) els ous i el sucre fins que es torni de color blanquinós (com més temps, més pujarà després al forn). Afegir a poc a poc la farina tamisada, sense deixar de remenar. Afegir el cacau i seguir batent fins a barrejar-ho bé una estona més. Engreixar un motlle de forn amb mantega i farina. Posar-hi la barreja i coure 10-15 minuts a 175ºC. Mentrestant, netejar i pelar la pera, partir-la per la meitat i treure el cor. Al cap de 10 minuts aproximadament de cocció del pa de pessic, col·locar les meitats de pera al mig i acabar de coure 25 minuts més o fins que en punxar amb la punta d’un ganivet surti net. Retirar del forn i servir.