03 ag. Panets amb DOP Pera de Lleida i xocolata

Panets amb DOP Pera de Lleida i xocolata
Ingredients
– DOP Pera conference de Lleida
– 400 ml crema de llet
– 2 ous
– 3 culleradetes de sucre
– 1 pessic de sal
– 10 g llevat de pastisseria sec
– Farina que admeti (800 – 1000g)
– Espècies o llavors al gust (per decorar)
– Xocolata
Preparació
Separar un rovell de l’ou i reservar. Batre la clara juntament amb un altre ou sencer. Afegir la crema de llet, el sucre i la sal. Afegir el llevat de pastisseria sec i anar incorporant la farina sense parar de remenar fins a aconseguir una textura consistent i suau. Deixar reposar uns 45 min. Cobrir les mans amb una mica d’oli, i donar forma als panets. Deixar reposar de nou. Pintar amb el rovell d’ou reservat i decorar amb les espècies o llavors al gust. Coure al forn a 180ºC uns 10-15 min fins a daurar.
Servir acompanyat de pera i la xocolata que més t’agradi, per fer un esmorzar o berenar bo, saludable i divertit!!