fbpx
 

Pasta al pesto de pera i festucs

Pasta al pesto de pera i festucs

Pasta al pesto de DOP Pera de Lleida i festucs

Ingredients

– 1 pera llimonera DOP de Lleida

– 80g fulles d’alfàbrega fresca

– 30g festucs pelats

– 30g pinyons pelats

– 75g formatge parmesà en pols

– 150ml oli d’oliva verge extra

– ½ culleradeta de sal

– All (opcional)

– Pasta fresca

– Festucs (per decorar la pasta)

– Herbes aromàtiques (opcional)

Preparació

Netejar i pelar la pera. Tallar a daus, i amb l’ajuda d’una batedora elèctrica, picar la pera amb els festucs, els pinyons, l’alfàbrega, el parmesà, la sal i l’oli d’oliva. Coure la pasta en aigua bullent amb sal. Escórrer la pasta i barrejar-la amb la salsa pesto. Finalment, servir al plat i decorar amb festucs sencers, daus de pera i fulles d’alfàbrega.



Aquest poble
és la pera

Edenia,
la websèrie

SPOT
DOP Pera de Lleida