06 set. Pasta al pesto de pera i festucs
Publicat a 16:18h
a
Pasta al pesto de DOP Pera de Lleida i festucs
Ingredients
– 1 pera llimonera DOP de Lleida
– 80g fulles d’alfàbrega fresca
– 30g festucs pelats
– 30g pinyons pelats
– 75g formatge parmesà en pols
– 150ml oli d’oliva verge extra
– ½ culleradeta de sal
– All (opcional)
– Pasta fresca
– Festucs (per decorar la pasta)
– Herbes aromàtiques (opcional)
Preparació
Netejar i pelar la pera. Tallar a daus, i amb l’ajuda d’una batedora elèctrica, picar la pera amb els festucs, els pinyons, l’alfàbrega, el parmesà, la sal i l’oli d’oliva. Coure la pasta en aigua bullent amb sal. Escórrer la pasta i barrejar-la amb la salsa pesto. Finalment, servir al plat i decorar amb festucs sencers, daus de pera i fulles d’alfàbrega.