20 des. Pasta de full amb formatge, pera i mel
Publicat a 12:45h
a
Pasta de full amb formatge, DOP Pera de Lleida i mel
Ingredients
– 1 pera conference DOP de Lleida
– 1 làmina de pasta de full
– 1 ou
– Formatge ratllat (cheddar, mozzarella, emmental…)
– Mel
– Festucs (opcional)
Preparació
Netejar, pelar i tallar làmines fines de pera. Obrir i estendre la pasta fullada sobre paper de forn. Tallar la pasta de full i les rodanxes de pera amb els motlles de formes. Batre l’ou i pintar la pasta fullada amb l’ajuda d’un pinzell. Afegir les formes de pera, el formatge ratllat i decorar amb els festucs (opcional). Preescalfar el forn a 180 graus i coure les formes durant 15 minuts o fins que agafin un color daurat. Retirar del forn i afegir un raig de mel per sobre. Servir calent.
.