fbpx
 

Pastís d’avena i pera amb mascarpone

Pastís d’avena i pera amb mascarpone

Pastís d’avena i DOP Pera de Lleida amb mascarpone

Ingredients

– 1 pera llimonera DOP Pera de Lleida (madura)

– 2 ous

– ½ tassa de iogurt

– ¼ tassa de sucre mascavat

– 1+½ tasses de farina d’avena

– 2 culleradetes de llevat en pols

– 2 culleradetes de canyella en pols

– ¼ tassa d’oli d’oliva

– 1 pessic de sal

– Mascarpone

Preparació

En un bol, barrejar el iogurt amb el sucre, els ous i l’oli d’oliva. Netejar i ratllar la pera madura i afegir-la. Barrejar bé tots els ingredients. Afegir la farina d’avena, el llevat, la sal i la canyella. Barrejar-ho tot de nou i col·locar-ho en un motlle apte per al forn. Coure-ho al forn a 180ºC durant uns 40 minuts aproximadament. Retirar-ho del forn i reservar-ho. Preparar el mascarpone en una màniga pastissera i decorar el pastís. Si es desitja, es pot afegir una mica de canyella en pols abans de servir-lo.



Aquest poble
és la pera

Edenia,
la websèrie

SPOT
DOP Pera de Lleida