09 febr. Pastís de pastanaga, pera i fruits secs
Publicat a 12:50h
a
Pastís de pastanaga, DOP Pera de Lleida i fruits secs
Ingredients
– 1 pera conference DOP Pera de Lleida
– 250g pastanaga
– 200g sucre
– 200g farina
– 4 ous
– 1 sobre de llevat
– 150ml oli d’oliva verge extra
– 20g fruits secs (avellanes, nous, pinyons…)
– 20g panses
Preparació
- Separar les clares dels rovells d’ou.
- Batre els rovells amb el sucre.
- Afegir-hi la farina, el llevat i l’oli d’oliva.
- Netejar, pelar i ratllar la pera i les pastanagues.
- Afegir-ho i barrejar tot bé.
- Batre les clares a punt de neu.
- Afegir-les lentament i barrejar de forma suau.
- Col·locar la massa del pastís en motlles antiadherents de forn.
- Coure al forn a 180ºC uns 45 minuts, fins a coure l’interior i daurar.
- Retirar dels motlles i servir.