fbpx
 

Pastís de peres i figues

Pastís de peres i figues

Pastis de DOP Pera de Lleida i figues

Ingredients

– 3 peres madures blanquilla DOP Pera de Lleida

– 5 figues

– 2 clares d’ou

– 200g de nata per muntar

– 2 cullerades de sucre (opcional)

– 4 fulles de gelatina

– Cacau en pols per a decorar

Preparació

Netejar, pelar i tallar la pera i les figues a daus. Tritura-ho tot i reserva-ho. Remullar la gelatina en aigua. Muntar les clares d’ou i reservar-les. Muntar la nata juntament amb el sucre (opcional) i afegir-hi suaument la barreja de peres i figues. Agregar-hi la gelatina remullada i dissolta amb una mica d’aigua calenta i barrejar-ho. Afegir-hi les clares a punt de neu i mesclar-ho tot. Col·locar la barreja sobre el paper de forn en un motlle desmuntable. Reservar-ho a la nevera fins que hagi quallat i es refredi. Desemmotllar-lo i decorar-lo amb pera i cacau. Servir-ho fred.



Aquest poble
és la pera

Edenia,
la websèrie

SPOT
DOP Pera de Lleida