fbpx
 

Pastissets d’ametlla, pera, xocolata blanca i nabius

Pastissets d’ametlla, pera, xocolata blanca i nabius

Pastissets d’ametlla, DOP Pera de Lleida, xocolata blanca i nabius

Ingredients

– 2 peres conference DOP de Lleida

– 300g farina d’ametlla

– 150g sucre

– 75g nabius deshidratats

– 100g xocolata blanca per fondre

– 1 culleradeta de pell de llimona ratllada

– 4 ous

Preparació

Netejar, pelar i ratllar les peres. Barrejar-les amb la farina d’ametlla, els nabius, el sucre, els trossets de xocolata blanca i una culleradeta de pell de llimona ratllada. Batre els ous i afegir-los. Barrejar tots els ingredients i servir en motlles aptes per forn. Coure al forn a 180ºC fins a daurar.



Aquest poble
és la pera

Edenia,
la websèrie

SPOT
DOP Pera de Lleida