
06 set. Pastissets de cabell d’àngel i pera

Pastissets de cabell d’àngel i DOP Pera de Lleida
Ingredients
Per la massa:
– 180ml oli d’oliva
– 100ml licor anisat (anís, moscatell, mistela…)
– 1 ou
– 1 cullerada sucre llustre
– 500gr farina (aproximadament)
Pel farcit:
– 100gr melmelada de pera llimonera DOP de Lleida
– 100gr cabell d’àngel
Preparació
Barrejar tots els ingredients de la massa (excepte al farina). Barrejar i afegir la farina a poc a poc. Pastar fins que sigui una massa homogènia i puguem donar forma a la massa. Fer boletes amb la massa i estirar amb un corró entre dos papers de forn donant forma rodona. Barrejar la melmelada de pera amb el cabell d’àngel, i col·locar-ne una cullerada al centre. Doblegar i tancar els extrems enroscant en forma de trena. Posar els pastissets en un paper de forn i coure al forn a 200°C durant 20 min aproximadament, fins que estiguin daurats.