27 gen. Patates fregides amb salsa pesto de pera i festucs
Publicat a 12:16h
a
Patates fregides amb salsa pesto de DOP Pera de Lleida i festucs
Ingredients
– 1 pera llimonera DOP de Lleida
– 3 tasses de fulles d’alfàbrega
– 1/2 de tassa de formatge parmesà ratllat
– 1/3 de tassa d’oli d’oliva verge extra
– 1/2 tassa de festucs pelats
– Sal
– Pebre negre
Ingredients del plat
– Patates fregides
– Salsa pesto de pera i festucs
Preparació
- Netejar, pelar i tallar a daus la pera.
- Barrejar en una batedora elèctrica tots els ingredients de la salsa, excepte l’oli, fins que estiguin picats.
- Lentament, afegir l’oli d’oliva a poc a poc i barrejar a velocitat baixa fins a aconseguir una barreja homogènia. (Si està una mica espessa, es pot afegir una mica més d’oli d’oliva per a emulsionar-la).
- Servir per acompanyar les patates fregides.