fbpx
 

Pinxo de cubs de feta i pera amb carabassó

Pinxo de cubs de feta i pera amb carabassó

Pinxo de cubs de feta i DOP Pera de Lleida amb carabassó

Ingredients

– 1 pera blanquilla DOP Pera de Lleida

– 1 carabassó

– Formatge feta

– Oli d’oliva verge extra

– Herbes aromàtiques (al gust)

Preparació

Netejar, pelar i tallar la pera a daus. Tallar daus de feta de la mateixa mida que els de pera. Netejar i tallar làmines llargues i fines de carabassó. Tallar-les amb el mateix ample que els cubs de pera i feta. Cobrir els cubs amb el carabassó i fer els pinxos intercalant pera i feta. En una paella, afegir un raig d’oli d’oliva i coure els pinxos pels 4 costats fins que quedin daurats. No cal afegir sal, ja que generalment la feta és un formatge força salat, però podem afegir herbes aromàtiques al gust. Servir calent.



Aquest poble
és la pera

Edenia,
la websèrie

SPOT
DOP Pera de Lleida