
21 febr. Pinxo de cubs de feta i pera amb carabassó
Publicat a 13:37h
a

Pinxo de cubs de feta i DOP Pera de Lleida amb carabassó
Ingredients
– 1 pera blanquilla DOP Pera de Lleida
– 1 carabassó
– Formatge feta
– Oli d’oliva verge extra
– Herbes aromàtiques (al gust)
Preparació
Netejar, pelar i tallar la pera a daus. Tallar daus de feta de la mateixa mida que els de pera. Netejar i tallar làmines llargues i fines de carabassó. Tallar-les amb el mateix ample que els cubs de pera i feta. Cobrir els cubs amb el carabassó i fer els pinxos intercalant pera i feta. En una paella, afegir un raig d’oli d’oliva i coure els pinxos pels 4 costats fins que quedin daurats. No cal afegir sal, ja que generalment la feta és un formatge força salat, però podem afegir herbes aromàtiques al gust. Servir calent.