06 set. Piruletes amb nibs de cacau, crocant d’avellana i pera
Publicat a 15:28h
a
Piruletes de nibs de cacau, crocant d’avellana i DOP Pera de Lleida
Ingredients
– Xocolata per desfer (blanca, amb llet, negra)
– Nibs de cacau
– Crocant d’avellana caramel·litzada
– Sal en escates (opcional)
– Escuradents llargs de fusta
Preparació
Desfer la xocolata al bany maria o al microones a temperatura baixa (cada color per separat). Preparar els escuradents sobre paper de forn, deixant espai per les diferents piruletes. Quan la xocolata estigui desfeta, posar-la en forma de cilindres (monedes) sobre paper de forn amb els escuradents al centre. Abans que cristal·litzi, posar la pera deshidratada tallada amb els nibs de cacau, el crocant d’avellana i escates de sal (opcional) per sobre. Deixar refredar a temperatura ambient. Servir.