10 des. Piruletes de pera amb xocolata
Piruletes de DOP Pera de Lleida i xocolata
Ingredients
– 2 peres blanquilles DOP Pera de Lleida
– Xocolata per fondre
– Decoracions dolces
Preparació
Fondre la xocolata al bany maria o al microones a baixa temperatura. Netejar i tallar la pera a rodanxes d’1 cm aproximadament. Treure’n el cor interior amb un motlle/tallador petit i donar forma a la rodanxa per la part exterior amb un motlle/tallador gran. Assecar-les bé pels dos costats amb paper de cuina per absorbir la humitat. Punxar-les amb un escuradents llarg per fer la piruleta. Sucar-les a la xocolata desfeta o pintar-les per sobre amb una cullera fins a cobrir la pera completament. Col·locar-les sobre paper de forn per evitar que s’enganxin, i encara amb la xocolata desfeta, decorar-les amb les decoracions dolces al gust. Deixar-les reposar a la nevera fins que la xocolata s’endureixi completament. Servir-les.