09 des. Pizza d’albergínia amb mozzarella i pera
Pizza d’albergínia amb mozzarella i DOP Pera de Lleida
Ingredients
– 1 pera conference DOP Pera de Lleida
– 1 albergínia (millor si és curta i rodona/ampla)
– Salsa de tomata fregida
– Tomates cirerols
– Xampinyons
– Olives
– Boletes de mozzarella
– Herbes aromàtiques
– Sal
– Oli d’oliva
Preparació
Rentar i tallar les albergínies a làmines longitudinals (des de la tija fins a la base). En una safata de forn, col·locar-hi paper de forn i disposar-hi les albergínies amb una mica de sal i oli per sobre. Coure-les durant uns 15 minuts a 180ºC. Quan les bases de les albergínies estiguin cuites, retirar-les del forn i cobrir-les amb salsa de tomata. Posar-hi per sobre la pera tallada a daus, els xampinyons laminats, les olives, les tomates cirerols tallades per la meitat i les boletes de mozzarella. Abans de tornar a posar-ho al forn, afegir-hi un raig d’oli i herbes aromàtiques. Coure-ho fins que el formatge estigui fos i daurat i la resta d’ingredients estiguin cuits. Retirar-ho i servir-ho calent.