fbpx
 

Pizza d’albergínia amb mozzarella i pera

Pizza d’albergínia amb mozzarella i pera

Pizza d’albergínia amb mozzarella i DOP Pera de Lleida 

Ingredients

– 1 pera conference DOP Pera de Lleida

– 1 albergínia (millor si és curta i rodona/ampla)

– Salsa de tomata fregida

– Tomates cirerols

– Xampinyons

– Olives

– Boletes de mozzarella

– Herbes aromàtiques

– Sal

– Oli d’oliva

Preparació

Rentar i tallar les albergínies a làmines longitudinals (des de la tija fins a la base). En una safata de forn, col·locar-hi paper de forn i disposar-hi les albergínies amb una mica de sal i oli per sobre. Coure-les durant uns 15 minuts a 180ºC. Quan les bases de les albergínies estiguin cuites, retirar-les del forn i cobrir-les amb salsa de tomata. Posar-hi per sobre la pera tallada a daus, els xampinyons laminats, les olives, les tomates cirerols tallades per la meitat i les boletes de mozzarella. Abans de tornar a posar-ho al forn, afegir-hi un raig d’oli i herbes aromàtiques. Coure-ho fins que el formatge estigui fos i daurat i la resta d’ingredients estiguin cuits. Retirar-ho i servir-ho calent.



Aquest poble
és la pera

Edenia,
la websèrie

SPOT
DOP Pera de Lleida