fbpx
 

Plum cake de pera i xocolata

Plum cake de pera i xocolata

Plum cake de DOP Pera de Lleida i xocolata

Ingredients

– 1 pera conference DOP Pera de Lleida madura

– 3 ous

– 180g de mantega

– 1 cullerada de llevat en pols

– 180g de farina

– 200g de xocolata per fondre

– 50g de llàgrimes de xocolata

– 140g de sucre

– Sal

– Nous (opcional)

Preparació

Fondre la xocolata trossejada amb la mantega al bany maria. Retirar-ho del foc i afegir-hi els ous un a un, batent amb una vareta manual. Incorporar-hi el sucre i continuar batent. Finalment posar-hi la farina tamisada amb el llevat i un pessic de sal. Netejar, pelar i tallar la pera a daus. Quan tot estigui ben lligat, incorporar-hi la pera, les llàgrimes de xocolata i les nous (opcional). Abocar la massa en un motlle untat de mantega i enfarinat amb farina, o en diferents motlles petits. Coure el plum cake 180ºC durant 30 – 50 minuts aproximadament. Desemmotllar i servir.



Aquest poble
és la pera

Edenia,
la websèrie

SPOT
DOP Pera de Lleida