fbpx
 

Poke bowl de pop i pera

Poke bowl de pop i pera

Poke bowl de pop i DOP Pera de Lleida i figues

Ingredients

– Arròs llarg

– 1 pera blanquilla DOP Pera de Lleida

– 1 pota de pop cuit

– ½ alvocat

– Ceba tendra

– 3-4 ravenets

– Col marinada

– Llavors de sèsam

– Oli d’oliva o oli de sèsam

– ½ tassa de suc de taronja

– ¼ tassa de salsa de soja/teriyaki

– ¼ tassa de vinagre d’arròs

– ½ culleradeta de sucre

– Llima o llimona

– Sal

Preparació

Bullir l’arròs i reservar-lo. Tallar el pop cuit a daus petits. Netejar i tallar la pera a daus i afegir-hi unes gotes de llimona. Marinar la col, tallada a tires fines, amb suc de llima o llimona, sal i oli. Per a preparar la salsa, barrejar en un bol una cullerada d’oli d’oliva o oli de sèsam, la salsa de soja, el suc de taronja, el vinagre d’arròs i el sucre, fins que quedi una salsa homogènia. Un cop es tinguin tots els ingredients preparats del poke bowl, col·locar una base d’arròs en un bol. Afegir-hi per separat la pera a daus, el pop, l’alvocat tallat a daus, la ceba tendra tallada a tires fines, els ravenets a rodanxes i la col marinada. Afegir-hi llavors de sèsam per sobre. Servir la salsa just abans de consumir.



Aquest poble
és la pera

Edenia,
la websèrie

SPOT
DOP Pera de Lleida