
21 febr. Poke bowl de pop i pera

Poke bowl de pop i DOP Pera de Lleida i figues
Ingredients
– Arròs llarg
– 1 pera blanquilla DOP Pera de Lleida
– 1 pota de pop cuit
– ½ alvocat
– Ceba tendra
– 3-4 ravenets
– Col marinada
– Llavors de sèsam
– Oli d’oliva o oli de sèsam
– ½ tassa de suc de taronja
– ¼ tassa de salsa de soja/teriyaki
– ¼ tassa de vinagre d’arròs
– ½ culleradeta de sucre
– Llima o llimona
– Sal
Preparació
Bullir l’arròs i reservar-lo. Tallar el pop cuit a daus petits. Netejar i tallar la pera a daus i afegir-hi unes gotes de llimona. Marinar la col, tallada a tires fines, amb suc de llima o llimona, sal i oli. Per a preparar la salsa, barrejar en un bol una cullerada d’oli d’oliva o oli de sèsam, la salsa de soja, el suc de taronja, el vinagre d’arròs i el sucre, fins que quedi una salsa homogènia. Un cop es tinguin tots els ingredients preparats del poke bowl, col·locar una base d’arròs en un bol. Afegir-hi per separat la pera a daus, el pop, l’alvocat tallat a daus, la ceba tendra tallada a tires fines, els ravenets a rodanxes i la col marinada. Afegir-hi llavors de sèsam per sobre. Servir la salsa just abans de consumir.