fbpx
 

Polos d’infusió de rooibos amb flors i pera

Polos d’infusió de rooibos amb flors i pera

Polos d’infusió de rooibos amb flors i DOP Pera de Lleida

Ingredients

– 1 pera llimonera DOP Pera de Lleida

– 6 g d’infusió de rooibos floral

– 500 ml d’aigua

– Flors comestibles (pensaments, violetes, roses, lavanda, hibisc…)

Preparació

Netejar i tallar la pera a cubs petits. Posar a bullir l’aigua, quan estigui bullint, retirar-la del foc, afegir-hi les fulles d’infusió i algun trosset de pera, i deixar-la reposar infusionant uns 5-7 minuts. Colar-la i reservar-la. Col·locar els daus de pera juntament amb les flors comestibles dins dels motlles de polo. Afegir la infusió fins a cobrir tot el motlle. Tapar-los i reservar-los al congelador fins que estiguin completament gelats i llestos. Retirar-los del motlle i servir-los.



Aquest poble
és la pera

Edenia,
la websèrie

SPOT
DOP Pera de Lleida