08 febr. Pop a la gallega amb patates i pera
Publicat a 16:23h
a

Pop a la gallega amb patata i DOP Pera de Lleida
Ingredients
-1 pera conference DOP Pera de Lleida
– 1 pota de pop bullida
– 2 patates
– Sal
– Pebre vermell dolç
– Oli d’oliva verge extra
Preparació
- Bullir les patates en aigua amb sal fins que estiguin toves en punxar-les. Deixar-les refredar o passar per aigua freda i tallar en forma de cilindres amb l’ajuda d’un motlle. Reservar.
- Netejar i tallar la pera en forma de cilindres amb l’ajuda d’un motlle. Reservar.
- Tallar la pota de pop a cilindres, de la mateixa mida que la pera i la patata. Reservar.
- Amb l’ajuda d’un escuradents, preparar la tapa alternant un tros de pera, patata i pop i servir en un plat.
- Afegir un raig d’oli d’oliva i sal.
- Abans de servir, afegir el pebre vermell dolç per sobre, amb l’ajuda d’un colador petit per poder repartir-lo de forma homogènia.