21 febr. Roll de formatge amb pera i festucs
Roll de formatge amb DOP Pera de Lleida i festucs
Ingredients
– 200g de crema de formatge
– 75g de formatge ratllat
– 3 cullerades de llavors de xia
– 150g de pera llimonera DOP Pera de Lleida
– 10g de fulles de menta fresca
– 10g de fulles de julivert
– 10g de fulles d’alfàbrega
– 10g de fulles de cibulet
– Festucs picats
– Nabius deshidratats trossejats
– Panses
– Mel (opcional)
Preparació
Barrejar la crema de formatge amb el formatge ratllat. Netejar, pelar i ratllar la pera. Afegir-la als formatges, juntament amb les fulles picades i les llavors de xia. Sobre un paper de film transparent, abocar la barreja de formatges i enrotllar en forma allargada. Refredar-la a la nevera 1 hora aproximadament. Retirar del paper film i abocar per damunt la barreja de festucs, panses i nabius creant una capa. Reservar-ho a la nevera. Abans de servir, afegir-hi una mica de mel per sobre (opcional).