fbpx
 

Roll de formatge amb pera i festucs

Roll de formatge amb pera i festucs

Roll de formatge amb DOP Pera de Lleida i festucs

Ingredients

– 200g de crema de formatge

– 75g de formatge ratllat

– 3 cullerades de llavors de xia

– 150g de pera llimonera DOP Pera de Lleida

– 10g de fulles de menta fresca

– 10g de fulles de julivert

– 10g de fulles d’alfàbrega

– 10g de fulles de cibulet

– Festucs picats

– Nabius deshidratats trossejats

– Panses

– Mel (opcional)

Preparació

Barrejar la crema de formatge amb el formatge ratllat. Netejar, pelar i ratllar la pera. Afegir-la als formatges, juntament amb les fulles picades i les llavors de xia. Sobre un paper de film transparent, abocar la barreja de formatges i enrotllar en forma allargada. Refredar-la a la nevera 1 hora aproximadament. Retirar del paper film i abocar per damunt la barreja de festucs, panses i nabius creant una capa. Reservar-ho a la nevera. Abans de servir, afegir-hi una mica de mel per sobre (opcional).



Aquest poble
és la pera

Edenia,
la websèrie

SPOT
DOP Pera de Lleida