
23 febr. Rolls de carabassó, pera i avellanes

Rolls de carabassó, DOP Pera de Lleida i avellanes
Ingredients
-100g carabassó
– 100g pera conference DOP Pera de Lleida
– 3 ous
– Farina (3-4 cullerades)
– Oli d’oliva
– Sal
– 100g de crema de formatge
– ½ pera conference DOP Pera de Lleida ratllada
– 1 iogurt
– 50g d’avellanes picades
Preparació
Netejar, pelar i ratllar la pera i el carabassó. Saltar-ho tapat amb un raig d’oli i sal, uns 5-10 minuts. Retirar-ho i quan s’hagi refredat, afegir-hi els 3 rovells d’ou. Agregar-hi 3 o 4 cullerades de farina. Barrejar-ho poc a poc amb les clares d’ou muntades a punt de neu. En una safata de forn estirar una capa fina de la barreja prèviament preparada i coure-ho a 180ºC fins a que es dauri.
Per a preparar el farcit; barrejar la crema de formatge amb la pera ratllada, el iogurt i les avellanes picades. Reservar-ho a la nevera. Retirar la massa del forn i quan s’hagi refredat una mica, cobrir-la amb una capa fina de farcit. Enrotllar-ho en forma d’espiral i tallar-ho.