26 gen. Rolls de pera amb carabassa i formatge amb avellanes
Publicat a 16:06h
a
Rolls de DOP Pera de Lleida amb carabassa i formatge amb avellanes coco
Ingredients
– 1 pera conference DOP Pera de Lleida
– 200g carabassa
– 1 ceba
– 3 ous
– Farina (3-4 cullerades)
– Oli d’oliva
– Sal
Ingredients del farcit
– 100g crema de formatge
– 1 iogurt
– 30 g d’avellanes picades
– Sal
– Llima
Preparació
- Netejar, pelar i ratllar la pera i la carabassa.
- Tallar la ceba a làmines fines.
- Coure la pera amb la carabassa i la ceba en una paella amb un raig d’oli i sal, tapat.
- Quan estigui cuit i daurat, retirar i deixar refredar una estona.
- Afegir els 3 rovells d’ou.
- Afegir 3 o 4 cullerades de farina.
- Batre a poc a poc les clares d’ou muntades a punt de neu i afegir-les a la barreja.
- Estirar una capa fina sobre una safata amb paper de forn amb l’ajuda d’una espàtula i coure al forn 180ºC fins a daurar.
- Barrejar la crema de formatge amb el iogurt, les avellanes picades i un pessic de sal i reservar en nevera.
- Retirar la massa del forn i cobrir amb una capa fina de barreja de formatge.
- Enrotllar en forma d’espiral i tallar al moment de servir.