fbpx
 

Rolls de salmó amb cogombre, pera i brots

Rolls de salmó amb cogombre, pera i brots

Rolls de salmó amb cogombre, DOP Pera de Lleida i brots

Ingredients

– 1 pera blanquilla DOP de Lleida

– 1 cogombre

– 100g salmó fumat en làmines

– 50g brots o germinats

– Salsa soja (opcional)

Preparació

Netejar, pelar i tallar el cogombre en làmines molt fines, en el sentit llarg. Col·locar les làmines sobre una superfície de paper transparent, una al costat de l’altra, sobreposant-se una mica entre elles. Cobrir tot el cogombre amb el salmó fumat. Netejar i tallar la pera a tires llargues i fines i col·locar-les en un extrem de punta a punta (per poder preparar els rolls). Afegir els brots o germinats al costat de la pera. Enrotllar-ho amb l’ajuda del paper transparent, quedant el cogombre per la part exterior. Retirar el paper transparent, i tallar els rolls de 2 dits de gruix aproximadament. Reservar en nevera fins al moment de servir. Es pot acompanyar de salsa soja al gust.



Aquest poble
és la pera

Edenia,
la websèrie

SPOT
DOP Pera de Lleida