13 des. Rolls de salmó amb cogombre, pera i brots
Rolls de salmó amb cogombre, DOP Pera de Lleida i brots
Ingredients
– 1 pera blanquilla DOP de Lleida
– 1 cogombre
– 100g salmó fumat en làmines
– 50g brots o germinats
– Salsa soja (opcional)
Preparació
Netejar, pelar i tallar el cogombre en làmines molt fines, en el sentit llarg. Col·locar les làmines sobre una superfície de paper transparent, una al costat de l’altra, sobreposant-se una mica entre elles. Cobrir tot el cogombre amb el salmó fumat. Netejar i tallar la pera a tires llargues i fines i col·locar-les en un extrem de punta a punta (per poder preparar els rolls). Afegir els brots o germinats al costat de la pera. Enrotllar-ho amb l’ajuda del paper transparent, quedant el cogombre per la part exterior. Retirar el paper transparent, i tallar els rolls de 2 dits de gruix aproximadament. Reservar en nevera fins al moment de servir. Es pot acompanyar de salsa soja al gust.