fbpx
 

Rolls d’espinacs i gambes amb pera

Rolls d’espinacs i gambes amb pera

Rolls d’espinacs i gambes amb DOP Pera de Lleida 

Ingredients

– 1 pera conference DOP Pera de Lleida

– 3 “tortillas” de blat

– 3 ous

– 100 ml de llet

– 150 g d’espinacs frescos

– 100 g de gambes pelades

– 60 g formatge ratllat

– Sal

– Pebre

Preparació

Tallar tires de tortillas de l’altura del motlle de forn (tipus cupcake petit), 3-4 cm aproximadament. Col·locar dues tires enrotllades per motlle individual (cobrint els laterals). Escaldar els espinacs, colar i reservar. Netejar, pelar i tallar daus petits de pera. Batre els ous i afegir el formatge ratllat i la llet. Barrejar juntament amb els daus de pera, els espinacs i les gambes pelades i tallades a trossets petits. Salpebrar. Col·locar la barreja a l’interior dels motlles amb les tortillas. Coure al forn a 180ºC durant uns 15-25 minuts. Servir calent.



Aquest poble
és la pera

Edenia,
la websèrie

SPOT
DOP Pera de Lleida