09 des. Rolls d’espinacs i gambes amb pera
Publicat a 14:07h
a
Rolls d’espinacs i gambes amb DOP Pera de Lleida
Ingredients
– 1 pera conference DOP Pera de Lleida
– 3 “tortillas” de blat
– 3 ous
– 100 ml de llet
– 150 g d’espinacs frescos
– 100 g de gambes pelades
– 60 g formatge ratllat
– Sal
– Pebre
Preparació
Tallar tires de tortillas de l’altura del motlle de forn (tipus cupcake petit), 3-4 cm aproximadament. Col·locar dues tires enrotllades per motlle individual (cobrint els laterals). Escaldar els espinacs, colar i reservar. Netejar, pelar i tallar daus petits de pera. Batre els ous i afegir el formatge ratllat i la llet. Barrejar juntament amb els daus de pera, els espinacs i les gambes pelades i tallades a trossets petits. Salpebrar. Col·locar la barreja a l’interior dels motlles amb les tortillas. Coure al forn a 180ºC durant uns 15-25 minuts. Servir calent.