11 ag. Rotlles de paper d’arròs amb pernil, DOP Pera de Lleida i salsa de iogurt
Rotlles de paper d’arròs amb pernil, DOP Pera de Lleida i salsa de iogurt
Ingredients
– DOP pera conference de Lleida madura
– Fulles de paper d’arròs
– Barreja de diferents tipus d’enciams
– Pastanagues
– Pernil ibèric
– Llesques de pa de motlle
– Iogurt natural
– Sal
– Pebre
– Vinagre
– Oli d’oliva
– Llavors de sèsam
– Sal
Preparació
Rentar, tallar i assecar els enciams. Netejar, pelar i tallar a tires fines i llargues la pera i la pastanaga. Tallar llesques de pa a tires llargues i fregir amb oli d’oliva. Reservar. Passar la fulla de paper d’arròs per aigua perquè perdi la consistència dura i es pugui treballar. Omplir cadascuna de les bases de paper d’arròs amb una o dues tires de pernil. Al centre col·locar les fulles d’enciam amanides, les tires de pa fregit, la pastanaga, les tires de pera i embolicar-ho tot com un caneló. Tancar els extrems, partir-ho per la meitat i col·locar-ho en una safata per servir. Fer una salsa de iogurt barrejant el iogurt natural, un raig d’oli d’oliva, sal i pebre. Remenar i servir d’acompanyament.