fbpx
 

Salmó amb fruits secs i pera

Salmó amb fruits secs i pera

Salmó amb cruixent de fruits secs i DOP Pera de Lleida

Ingredients

– 1 pera conference DOP Pera de Lleida

– 2 supremes de salmó

– 10g de festucs

– 10g de pinyons

– 10g d’ametlles

– 2 cullerades de sucre (aprox)

– Oli d’oliva verge extra

– 1 llimó

Preparació

A l’interior d’una paella, posar-hi un quadrat de paper de forn mullat. Afegir-hi una capa de sucre, els fruits secs i unes gotes de llimó. Escalfar-ho a la paella fins a que el sucre es desfaci i es cristal·litzi. Retirar-ho del foc i reservar-ho. Coure el salmó en una paella tapada o al forn, sense oli. Retirar-lo del foc i reservar. Netejar i tallar la pera a làmines fines. Col·locar-les al centre del plat i servir el salmó al mig. Decorar-lo posant-hi per sobre el caramel de fruits secs (sense el paper de forn). Afegir-hi unes gotes de llimó i d’oli d’oliva al gust.



Aquest poble
és la pera

Edenia,
la websèrie

SPOT
DOP Pera de Lleida