fbpx
 

Sardines farcides amb pebrot i pera

Sardines farcides amb pebrot i pera

Sardines farcides amb pebrot i DOP Pera de Lleida 

Ingredients

– 1 pera conference DOP de Lleida

– 4 sardines (per persona)

– Pebrot vermell i verd escalivat

– Ou (per arrebossar)

– Farina (per arrebossar)

– Oli d’oliva per fregir

– Sal

Preparació

Netejar, les sardines i treure el cap i la tripa, després treure l’espina del mig. Escalivar els pebrots. Retirar la pell i tallar-lo a tires. Netejar, pelar i tallar la pera a daus petits. Barrejar amb el pebrot. Per farcir les sardines, col·locar-ne una oberta i amb la pell cap a sota, i farcir de la barreja de pebrot i pera. Cobrir amb una altra sardina a la inversa per tancar. Batre un ou i cobrir les sardines farcides, després passar-les per farina. Escalfar oli en una paella i fregir en oli calent. Servir.



Aquest poble
és la pera

Edenia,
la websèrie

SPOT
DOP Pera de Lleida