18 gen. Sardines farcides amb pebrot i pera
Publicat a 12:18h
a
Sardines farcides amb pebrot i DOP Pera de Lleida
Ingredients
– 1 pera conference DOP de Lleida
– 4 sardines (per persona)
– Pebrot vermell i verd escalivat
– Ou (per arrebossar)
– Farina (per arrebossar)
– Oli d’oliva per fregir
– Sal
Preparació
Netejar, les sardines i treure el cap i la tripa, després treure l’espina del mig. Escalivar els pebrots. Retirar la pell i tallar-lo a tires. Netejar, pelar i tallar la pera a daus petits. Barrejar amb el pebrot. Per farcir les sardines, col·locar-ne una oberta i amb la pell cap a sota, i farcir de la barreja de pebrot i pera. Cobrir amb una altra sardina a la inversa per tancar. Batre un ou i cobrir les sardines farcides, després passar-les per farina. Escalfar oli en una paella i fregir en oli calent. Servir.