fbpx
 

Semifred de pera i xocolata

Semifred de pera i xocolata

Semifred de DOP Pera de Lleida i xocolata

Ingredients

– 300 g de pera blanquilla DOP Pera de Lleida (pelada i tallada a daus)

– 1 pera blanquilla DOP Pera de Lleida (per decorar)

– 200 g xocolata negra per fondre

– ½ llimona (opcional)

Preparació

Netejar, pelar, retirar el cor i tallar la pera a daus. Col·locar els daus en un recipient apte per microones i coure-la durant 5 minuts a potència 900w. Triturar-la i reservar. Fondre la xocolata al bany maria o al microones a baixa potència. En un bol, barrejar la pera triturada i la xocolata desfeta fins a aconseguir una textura homogènia. Col·locar en recipients individuals o en un motlle gran. Es pot decorar amb pera tallada a daus o en formes variades amb l’ajuda de talladors petits. Afegir unes gotes de llimona als daus o formes, per evitar que s’oxidin. Col·locar sobre la superfície de la crema i deixar refredar en nevera unes hores, per aconseguir una textura més sòlida (al gust).



Aquest poble
és la pera

Edenia,
la websèrie

SPOT
DOP Pera de Lleida