04 des. Semifred de pera i xocolata
Semifred de DOP Pera de Lleida i xocolata
Ingredients
– 300 g de pera blanquilla DOP Pera de Lleida (pelada i tallada a daus)
– 1 pera blanquilla DOP Pera de Lleida (per decorar)
– 200 g xocolata negra per fondre
– ½ llimona (opcional)
Preparació
Netejar, pelar, retirar el cor i tallar la pera a daus. Col·locar els daus en un recipient apte per microones i coure-la durant 5 minuts a potència 900w. Triturar-la i reservar. Fondre la xocolata al bany maria o al microones a baixa potència. En un bol, barrejar la pera triturada i la xocolata desfeta fins a aconseguir una textura homogènia. Col·locar en recipients individuals o en un motlle gran. Es pot decorar amb pera tallada a daus o en formes variades amb l’ajuda de talladors petits. Afegir unes gotes de llimona als daus o formes, per evitar que s’oxidin. Col·locar sobre la superfície de la crema i deixar refredar en nevera unes hores, per aconseguir una textura més sòlida (al gust).