02 ag. Tacos de mandonguilles de pollastre amb DOP pera de Lleida, ceba i crema agria
Tacos de mandonguilles de pollastre amb DOP pera de Lleida, ceba i crema agria
Ingredients
– 1 DOP pera llimonera de Lleida
– 1 pit de pollastre
– ½ ceba vermella
– 2 cullerades de pa ratllat
– Sal
– Pebre
– Oli d’oliva
– Fulles de julivert
– Cibulet
– Crema agria
– Tortitas de blat de moro
Preparació
Per fer les mandonguilles picar el pollastre amb l’ajuda d’una picadora o d’un ganivet procurant fer trossos petits. Picar molt petita la ceba. Netejar, pelar i ratllar fina la pera. Dins d’un bol barrejar la pera amb el pollastre, la ceba i afegir dos cullerades de pa ratllat i el julivert picat. Posar-hi sal i pebre al gust i barrejar-ho tot. Quan la massa estigui preparada, donar forma rodona a les mandonguilles.
Torrar les tortitas de blat de moro i afegir per sobre una cullerada de crema agra. Abans de servir, fregir les mandonguilles a la paella amb d’oli d’oliva. Afegir-les a la tortita i salperbrar al gust. Afegir trossets de cibulet tallat per sobre i un raig d’oli d’oliva. Es pot afegir làmines fines de ceba crua i fulles de julivert.
.