fbpx
 

Te chai latte de pera

Te chai latte de pera

Te chai latte amb DOP Pera de Lleida

Ingredients

– 1 pera conference DOP de Lleida (madura)

– 500ml de llet

– 1 flor d’anís estrellat

– 2 bastonets de canyella

– 2 grans de pebre negre

– 2 claus d’olor

– ¼ de culleradeta de gingebre en pols

– ¼ de culleradeta de llavors de fonoll

– ¼ de culleradeta de nou moscada en pols

– 1 cullerada de fulles de te negre

– Aigua per fer la infusió

Preparació

Torrar les espècies en una paella, sense oli, durant 1 – 2 minuts. Netejar, pelar i trossejar la pera. Posar-la en un cassó amb aigua al foc amb la resta d’ingredients (excepte la llet). Deixar bullir tres minuts, reservar i deixar infusionar una estona. Colar. Per servir, omplir ¾ de tassa amb la infusió i acabar-la d’omplir amb llet (una mica batuda per fer espuma).

.



Aquest poble
és la pera

Edenia,
la websèrie

SPOT
DOP Pera de Lleida