20 des. Te chai latte de pera
Publicat a 12:38h
a
Te chai latte amb DOP Pera de Lleida
Ingredients
– 1 pera conference DOP de Lleida (madura)
– 500ml de llet
– 1 flor d’anís estrellat
– 2 bastonets de canyella
– 2 grans de pebre negre
– 2 claus d’olor
– ¼ de culleradeta de gingebre en pols
– ¼ de culleradeta de llavors de fonoll
– ¼ de culleradeta de nou moscada en pols
– 1 cullerada de fulles de te negre
– Aigua per fer la infusió
Preparació
Torrar les espècies en una paella, sense oli, durant 1 – 2 minuts. Netejar, pelar i trossejar la pera. Posar-la en un cassó amb aigua al foc amb la resta d’ingredients (excepte la llet). Deixar bullir tres minuts, reservar i deixar infusionar una estona. Colar. Per servir, omplir ¾ de tassa amb la infusió i acabar-la d’omplir amb llet (una mica batuda per fer espuma).
.