12 des. Torrada de crema de cacau vegana amb pera
Publicat a 16:28h
a
Crema de pastanaga i DOP Pera de Lleida, amb ametlles a l’oli picant
Ingredients
– 50ml de suc de pera blanquilla DOP de Lleida
– 200g d’avellanes torrades
– 250g dàtils
– 15g cacau en pols
– 1 pessic de sal
– Pa de pagès en llesques (per servir la crema)
Preparació
Triturar les avellanes amb l’ajuda d’una picadora elèctrica fins a aconseguir una crema fina i homogènia. Netejar i treure les llavors dels dàtils. Barrejar tots els ingredients de la crema a la picadora i batre fins a obtenir la textura desitjada de crema. (Es pot afegir una mica més d’aigua en cas que vulguem una textura més liquida). Reservar en nevera fins al moment de servir. És perfecta per l’hora d’esmorzar o berenar amb llesques de pa de pagès.