02 ag. Torrada de formatge fresc, tomàquets del cirerol, DOP Pera de Lleida i alls tendres
Publicat a 10:55h
a
Torrada de formatge fresc, tomàquets del cirerol, DOP Pera de Lleida i alls tendres
Ingredients
– DOP pera blanquilla de Lleida
– Pa de sègol
– Formatge fresc granulat
– Cirerols de tomàquet de colors
– Alls tendres
– Herbes aromàtiques
– Oli d’oliva verge extra
– Sal
Preparació
Tallar el pa de sègol a llesques i torrar-les. Netejar i tallar la pera i els alls tendres a daus petits. Escalfar un raig d’oli d’oliva en una paella i afegir els daus de pera, els alls tendres i els cirerols de tomàquet sencers. Salpebrar i afegir herbes aromàtiques al gust i saltejar-ho tot. Reservar. Cobrir la torrada amb una capa de formatge fresc granulat. Afegir per sobre els ingredients calents i servir.