fbpx
 

Torrada de pebrot i pera amb ou ferrat

Torrada de pebrot i pera amb ou ferrat

Torrada de pebrot i DOP Pera de Lleida amb ou ferrat

Ingredients

– DOP pera blanquilla de Lleida

– Llesques de pa de pagès

– Ous de guatlla

– Pebrots del Padró

– Oli d’oliva

– Sal

– Pebre

– Tomàquet per sucar (opcional)

Preparació

Netejar i fer tires amb la pera. Netejar els pebrotets i saltar juntament amb la pera en una paella amb oli d’oliva, sal i pebre. Torrar les llesques de pa de pagès. Preparar les torrades amb una base de tomàquet (opcional) i un raig d’oli d’oliva i sal. Col·locar-hi la pera i pebrots a sobre. En una paella amb oli d’oliva, fregir els ous de guatlla i afegir-los a sobre just abans de servir.



Aquest poble
és la pera

Edenia,
la websèrie

SPOT
DOP Pera de Lleida