02 ag. Torrades d’espàrrecs verds, espaguetis de carabassó, DOP Pera de Lleida, ceba i llavors
Publicat a 08:43h
a
Torrades d’espàrrecs verds, espaguetis de carabassó, DOP Pera de Lleida, ceba i llavors
Ingredients
– DOP pera llimonera de Lleida
– Torrades integrals de lli
– Espàrrecs verds
– Carabassó
– Ceba dolça
– Oli d’oliva verge extra
– Sal
– Llavors de carabassa caramel·litzades
Preparació
Netejar i taller els espàrrecs. Netejar, pelar i tallar a làmines fines la ceba. Saltejar la ceba i els espàrrecs en una paella amb oli d’oliva. Reservar. Netejar el carabassó i fer-ne espaguetis amb l’ajuda d’una màquina o a mà amb l’ajuda d’un ganivet. Netejar i tallar la pera a làmines fines. Col·locar sobre cada llesca de pa unes làmines de pera, per sobre posar-hi la ceba i els espàrrecs saltejats i els espaguetis de carabassó. Acabar amb les llavors de carabassa caramel·litzades. Rectificar de sal i oli d’oliva al gust.