02 ag. Torrades d’hummus de DOP Pera de Lleida i sèsam
Publicat a 09:37h
a

Torrades d’hummus de DOP Pera de Lleida i sèsam
Ingredients
– DOP pera llimonera de Lleida madura
– Llesques de pa
– 60g cigrons cuits
– 10g tahini
– 1 cullerada de suc de llimona
– 1 cullerada d’oli d’oliva verge extra
– 1 culleradeta de comí (opcional)
– Llavors de sèsam
– Sal
Preparació
Netejar, pelar i treure el cor de la pera, trossejar i posar-la al vas de la batedora. Reservar algun tros tallat a daus petits. Afegir els cigrons cuits, un pessic de sal, suc de llimona, tahini, oli d’oliva i comí al gust. Triturar tot bé fins a obtenir una barreja homogènia. Retirar de la batedora, afegir els daus petits de pera, remenar i reservar en fred. Estendre una capa d’hummus a cada llesca de pa. Decorar amb llavors de sèsam i servir.