02 ag. Trena de pasta fullada amb salsa pesto, festucs i DOP Pera de Lleida
Publicat a 11:44h
a
Trena de pasta fullada amb salsa pesto, festucs i DOP Pera de Lleida
Ingredients
– DOP pera blanquilla de Lleida
– 1 pasta fullada rectangular
– Salsa pesto
– Festucs
– Pinyons
Preparació
Preescalfar el forn a 180 °C. Estendre la pasta fullada sobre la taula i col·locar una capa fina de salsa pesto per tota la base de la pasta. Netejar, pelar i tallar daus petits de pera i afegir-los sobre la base juntament amb els festucs i pinyons pelats.
Enrolar la massa sobre si mateixa per obtenir un rol. Tallar el rol en sentit vertical en tres tires, deixant una punta sense tallar. A partir de la punta sencera, donar forma de trena a la pasta. Col·locar sobre una safata de forn i coure durant 30-45 minut, fins que la pasta de full estigui cuita i de color daurat. Retirar del forn i servir.