fbpx
 

Trufes de te verd amb pera

Trufes de te verd amb pera

Trufes de te verd amb DOP Pera de Lleida

Ingredients

– 2 peres blanquilla DOP de Lleida

– 150g de nata liquida (35% m.g.)

– 20g mel

– 300g xocolata blanca per fondre

– Te matxa en pols (per decorar)

Preparació

Netejar i tallar la pera. Col·locar-la en una olla juntament amb la nata liquida i la mel, i portar-ho tot a ebullició. Deixar reposar uns 30 minuts aproximadament, tapat amb paper transparent. Tallar la xocolata blanca a trossets petits i fondre-la una mica al microones 1 – 2 minuts a potència mínima. Colar la pera i reescalfar la infusió. Afegir-la sobre la xocolata blanca desfeta i barrejar tot bé fins a crear una massa homogènia. Reservar la barreja a la nevera o congelador. Un cop hagi solidificat la barreja de les trufes, donar forma de boles i cobrir-les amb te matxa en pols. Reservar al congelador o nevera fins al moment de servir.



Aquest poble
és la pera

Edenia,
la websèrie

SPOT
DOP Pera de Lleida