31 gen. Trufes de xocolata al toc de pera i lavanda
Publicat a 16:37h
a
Trufes de xocolata al toc de DOP Pera de Lleida i lavanda
Ingredients
– 2 peres llimoneres DOP Pera de Lleida
– 200 g xocolata negra
– 100g mantega
– 100g crema de llet per muntar
– 2g flors de lavanda
– Cacau en pols
Preparació
- Netejar i treure el cor de les peres.
- Portar a ebullició la crema de llet amb les peres i les flors de lavanda. Quan comenci a bullir, retirar del foc, cobrir l’olla amb paper film transparent i deixar infusionar durant 30/50 minuts.
- Fondre xocolata juntament amb la mantega al bany maria.
- Colar la crema de llet infusionada i afegir-la a la xocolata.
- Remenar-ho tot.
- Deixar refredar en nevera o congelador fins a solidificar la barreja.
- Quan la barreja hagi endurit, retirar-la i tallar amb el ganivet o donar forma de boles amb les mans.
- Cobrir les trufes amb cacau en pols.
- Reservar en nevera o congelador fins al moment de servir.