26 gen. Truita d’espinacs, bacallà i pera
Publicat a 15:15h
a

Truita d’espinacs, bacallà i DOP Pera de Lleida
Ingredients
-1/2 pera llimonera DOP Pera de Lleida
– 50g d’espinacs cuits
– 20g de bacallà dessalat
– 1 gra d’all
– 1 ou
– 1 cullerada d’oli verge extra
– Sal
– Pebre negre
Preparació
- Netejar, pelar tallar a daus petits mitja pera.
- Escaldar els espinacs frescos i reservar-ne uns 50g.
- Daurar una mica d’all tallat en làmines en una paella amb oli d’oliva.
- Quan estigui daurat, afegir la pera, els espinacs cuits, el bacallà dessalat i esmicolat i saltar-ho tot. Afegir sal i pebre al gust.
- Batre l’ou i afegir-lo a la resta d’ingredients.
- Barrejar-ho tot i preparar la truita en una paella antiadherent, deixant-la una mica crua.