07 febr. Verdures amb pollastre i pera al wok
Publicat a 16:15h
a

Verdures amb pollastre i DOP Pera de Lleida al wok
Ingredients
-1 pera conference DOP Pera de Lleida
– 1 pastanaga
– ½ pebrot
– ½ ceba
– ½ carabassó
– 2-3 espàrrecs verds
– ¼ bròquil
– ½ got d’aigua
– 100g de pit de pollastre
– 5 cullerades de salsa de tomàquet fregit
– Oli d’oliva verge extra
– Sal
– Pebre negre
Preparació
- Netejar les verdures i la pera, tallar a daus i reservar.
- Netejar el pit del pollastre, tallar-lo a tires i reservar.
- Col·locar el wok al foc amb un raig d’oli d’oliva i mig got d’aigua. Posar-hi tots els daus de verdures i pera, sal i pebre. Coure tapat.
- Quan l’aigua s’hagi evaporat, afegir el pollastre. Saltejar tot junt i salpebrar de nou si és necessari.
- Coure a foc mitjà, sense deixar de remenar fins que estigui cuit.
- Afegir el tomàquet fregit i remenar.
- Retirar de foc i servir calent.