04 des. Zamburinyes amb pera i coco
Publicat a 14:47h
a
Zamburinyes amb DOP Pera de Lleida i coco
Ingredients
– 1 pera blanquilla DOP Pera de Lleida
½ pebrot vermell
– ½ carabassó
– 1 pastanaga
– ½ llimona o llima
– Crema de llet de coco
– Oli d’oliva verge
– Sal
– Pebre
Preparació
Netejar, pelar i tallar la pera, la pastanaga, el pebrot i el carabassó a daus molt petits. Afegir un raig d’oli d’oliva, sal, pebre i unes gotes de llimona, per evitar que s’oxidin. Retirar les zamburinyes de la petxina i reservar-les a la nevera fins al moment de servir. Netejar i assecar les petxines. A la base, col·locar-hi una culleradeta de crema de llet de coco i una capa dels daus de pera i hortalisses. Saltar les zamburinyes en una paella calenta amb oli d’oliva i daurar-les. Salpebrar, afegir-les al plat i servir calent.