fbpx
 

Zamburinyes amb pera i coco

Zamburinyes amb pera i coco

Zamburinyes amb DOP Pera de Lleida i coco

Ingredients

– 1 pera blanquilla DOP Pera de Lleida
½ pebrot vermell

– ½ carabassó

– 1 pastanaga

– ½ llimona o llima

– Crema de llet de coco

– Oli d’oliva verge

– Sal

– Pebre

Preparació

Netejar, pelar i tallar la pera, la pastanaga, el pebrot i el carabassó a daus molt petits. Afegir un raig d’oli d’oliva, sal, pebre i unes gotes de llimona, per evitar que s’oxidin. Retirar les zamburinyes de la petxina i reservar-les a la nevera fins al moment de servir. Netejar i assecar les petxines. A la base, col·locar-hi una culleradeta de crema de llet de coco i una capa dels daus de pera i hortalisses. Saltar les zamburinyes en una paella calenta amb oli d’oliva i daurar-les. Salpebrar, afegir-les al plat i servir calent.



Aquest poble
és la pera

Edenia,
la websèrie

SPOT
DOP Pera de Lleida