fbpx
 

Trufes de xocolata al toc de pera i lavanda

Trufes de xocolata al toc de DOP Pera de Lleida i lavanda

Ingredients

– 2 peres llimoneres DOP Pera de Lleida

– 200 g xocolata negra

– 100g mantega

– 100g crema de llet per muntar

– 2g flors de lavanda

– Cacau en pols

Preparació

  1. Netejar i treure el cor de les peres.
  2. Portar a ebullició la crema de llet amb les peres i les flors de lavanda. Quan comenci a bullir, retirar del foc, cobrir l’olla amb paper film transparent i deixar infusionar durant 30/50 minuts.
  3. Fondre xocolata juntament amb la mantega al bany maria.
  4. Colar la crema de llet infusionada i afegir-la a la xocolata.
  5. Remenar-ho tot.
  6. Deixar refredar en nevera o congelador fins a solidificar la barreja.
  7. Quan la barreja hagi endurit, retirar-la i tallar amb el ganivet o donar forma de boles amb les mans.
  8. Cobrir les trufes amb cacau en pols.
  9. Reservar en nevera o congelador fins al moment de servir.

Aquest poble
és la pera

Edenia,
la websèrie

SPOT
DOP Pera de Lleida