fbpx
 

La DOP Pera de Lleida i els Pallapupas signen un conveni de col·laboració per portar somriures a 4.000 infants

La DOP Pera de Lleida i els Pallapupas signen un conveni de col·laboració per portar somriures a 4.000 infants

El Consell Regulador de la DOP Pera de Lleida editarà 1.000 exemplars d’un llibre de receptes amb pera i dedicarà tota la recaptació de la seva venda a la ONG Pallapupas

ElConsell Regulador de la Denominació d’Origen Protegida Pera de Lleida i l’organització sense ànim de lucre Pallapupas han signat un conveni per a portar més somriures als hospitals.

L’acord es basa en la publicació de 1.000 exemplars d’un llibre inèdit de receptes amb pera, que costejarà íntegrament el CR de la DOP Pera de Lleida, i en la posada en marxad’una campanya de venda d’aquests llibres amb l’objectiu que la recaptació íntegra de la venda es destini als Pallapupas que han quantificat en aproximadament 4.000 els pacients addicionals que podran visitar amb aquests ingressos. El preu de venda del receptari serà de 20 euros per cada exemplar, que es donarà al 100% als Pallapupas.

El llibre es posarà a la venda per Sant Jordi i s’ha previst instal·lar diferents punts de venda a les ciutats. L’acord tindrà una durada inicial d’un any al llarg del qual es podran adquirir aquest llibres en diferents llibreries o directament a les entitats impulsores.

El receptari que es publicarà és la primera edició d’un llibre de receptes originals amb Pera de Lleida elaborades per la food designer, Alexa Trilla.

Gerard Pujol, president del CR de la DOP Pera de Lleida,  ha destacat la importància que té per a la DOP Pera de Lleida esdevenir part del dia a dia de la gent de la nostra comunitat i col·laborar en la seva salut i benestar a través d’una alimentació sana i de qualitat “sobretot de la població més petita i la més gran que de vegades és la més oblidada”.

Per la directora i fundadora de Pallapupas, Angie Rosales, la tasca dels Pallapupas té l’objectiu que la salut emocional tingui el mateix pes que la física “Alimentar-se amb productes propers, com una senzilla pera, en la que la que el productor és un veí teu i té cura de tot el procés també humanitza més la societat i el nostre sistema productiu”.

El Consell Regulador de la DOP Pera de Lleidaestà format per agricultors i centrals fruiteres productores de les tres varietats de pera que aplega la Denominació d’Origen Protegida Pera de Lleida (Llimonera, Blanquilla i Conference) ubicades a les terres del terme municipal de Lleida i de les poblacions limítrofes de les comarques del Segrià, la Noguera, l’Urgell, el Pla d’Urgell i les Garrigues.

La finalitat del Consell és la representació, la defensa i la garantia de la DOP i la promoció de la DOP Pera de Lleida i de les seves característiques específiques.

Pallapupas és una organització sense ànim de lucrefundada l’any 2000, que ajuda els pacients i els seus familiars a fer un canvi positiu gràcies a l’humor i el teatre per tal de millorar el seu estat d’ànim i créixer com a persona en el procés de la malaltia.

Pallapupas està formada per actors i actrius professionals instruïts en una metodologia teatral i assistencial adaptada a cada persona i la seva tasca arriba a infants hospitalitzats, adults diagnosticats amb càncer i gent gran. També ajuda els familiars dels pacients a superar el procés de malaltia, i al personal d’infermeria i mèdic a facilitar la seva feina assistencial.

 

pallapupas.org/ Fb: @pallapupas.org  –  Tw: @Pallapupas – IG: @Pallapupas

peradelleida.es/ Fb: @dopperadelleida  –  Tw: @dopperadelleida- IG: @dopperadelleida

 

Montserrat Corderroure.

Àrea de Comunicació (695551237)

 

Consell Regulador de la DOP Pera de Lleida

Carrer Corregidor Escofet, 64 · 25005 Lleida

peradelleida@peradelleida.es

 Aquest poble
és la pera

Edenia,
la websèrie

SPOT
DOP Pera de Lleida