fbpx
 

Guanya una estada a Port Aventura amb La Princesa Cuinera

Guanya una estada a Port Aventura amb La Princesa Cuinera

El Consell Regulador de la Denominació d’Origen Protegida Pera de Lleida i el Consell Català de la Producció Integrada busquem les millors receptes elaborades amb una pera de la Denominació d’Origen Pera de Lleida  (llimonera, conference, blanquilla) i, com a mínim, un producte etiquetat amb el símbol de la marieta del Consell Català de la Producció Integrada.

 

El concurs vol potenciar l’ús a la cuina de la DOP Pera de Lleida i dels productes catalans produïts de manera sostenible. La composició del plat és lliure així com l’ús de qualsevol ingredient. Les fruites i hortalisses emprades han de ser de temporada, de proximitat  i han de tenir una presència evident en la recepta.

El concurs està obert a quasevol persona resident a Catalunya major d’edat o, en el cas dels menos d’edat, ha de ser el pare, la mare o la persona que n’exerceixi la tutela qui presenti la recepta, amb les seves dades i les de la persona participant.

Envia la teva recepta a: princesa@peradelleida.es

La persona guanyadora rebrà com a premi una estada de cap de setmana (dos dies i una nit) al Parc de Port Aventura de Tarragona per a un màxim de 4 persones en règim de mitja pensió i les entrades als Parcs de Port Aventura i Ferrari Land.

L’últim dia per participar a EL CONCURS és el divendres dia 4 de juny de 2021.

Hi haurà 1 recepta guanyadora.

L’elecció de la recepta guanyadora tindrà lloc el dimarts 8 de juny de 2021 entre totes les presentades al concurs.

 

Consulta les bases aquí

 

? Promoció amb el suport del fons europeu agrícola de desenvolupament rural i la Generalitat de Catalunya @gencat @comisioneuropea @europeancommission

 

 

 Aquest poble
és la pera

Edenia,
la websèrie

SPOT
DOP Pera de Lleida